Nature’s Answer | Een bijzonder bedrijf achter een uniek merk

Nature’s Answer is één van de grootste en oudste fabrikanten van vloeibare kruidenextracten en supplementen. Nature’s Answer is de eerste fabrikant in de wereld die kruidenextracten zonder alcohol produceert door middel van unieke en zeer bijzondere productiemethoden. Door het combineren van de eeuwenoude kennis van de natuurgeneeskunde, samen met de meest innovatieve productietechnieken, ontstaan natuurproducten van de hoogst mogelijke kwaliteit met alle antwoorden die de natuur ons kan bieden.

Nature’s Answer als familiebedrijf

Nature’s Answer is een familiebedrijf dat in 1972 is opgericht door Frank d’Amelio. Met zijn passie en interesse voor planten en gezondheid heeft Frank samen zijn vrouw Josephine zijn visie vorm gegeven tot een bloeiende en zeer gerespecteerde bedrijf in de wereld van de gezondheid. Nature’s Answer is vandaag de dag één van de grootste producenten van hoogwaardige gezondheidsproducten en nog steeds een familiebedrijf waar kwaliteit nog altijd op de eerste plaats staat.

Dat Nature’s Answer nog steeds in handen is van de oorspronkelijke oprichters is alleen al bijzonder. De familie D’Amelio zorgt ervoor dat de hoogste kwaliteit wordt behouden en hierdoor deze producten nog steeds terecht komen bij uw familie met dezelfde kwaliteit. Een bedrijf in handen van aandeelhouders zal meer nadruk leggen op winsten, dan op de kwaliteit van de producten. Vele supplementen merken zijn in de loop van de jaren in handen van farmaceuten of investeerders gekomen. De vele overnames hebben de kwaliteit van deze merken niet goed gedaan.

Kennis en Ervaring binnen Nature’s Anwer

In het bijna 50 jarige bestaan van Nature’s Answer heeft het bedrijf vele ontwikkelingen doorgemaakt. Nature’s Answer is gespecialiseerd in extraheren van kruiden en een pionier in de botanische wereld. Door vele experimenten, klinische onderzoeken en unieke productiemethoden heeft Nature’s Answer veel kennis in huis en vele patenten in bezit voor unieke kruidenextracten voor verschillende doeleinden, zoals ook natuurlijke conserveermiddelen en opname verbeteraars. Deze ontwikkelingen binnen Nature’s Answer worden mogelijk gemaakt door onder andere een zeer kundig en professioneel personeelsbestand van (natuur)apothekers, farmacognisten, microbiologen, scheikundigen en herboristen.

Productiefaciliteiten van Nature's Answer

Nature’s Answer heeft in Hauppauge, New York eigen faciliteiten waar alle producten worden vervaardigd. Dit complex is vandaag de dag meer dan 14.800 m2 groot (3 voetbalvelden) en is een van de meest geavanceerde en gelicentieerde productie faciliteit in de wereld. Het complex is farmaceutisch gelicentieerd, NSF gecertificeerd, gecertificeerd voor biologische productie, Kosher-gecontroleerd. Daarnaast huisvest het complex een R&D laboratorium, microbiologisch laboratorium, Quality Control afdeling en een moderne magazijn.Complex van Nature's Answer in Hauppage, New York

In de verschillende laboratoria van Nature’s Answer maakt het personeel gebruikt van hypermoderne apparatuur (HPLC, FTIR, GC-MS, LC/MS-MS, TLC, ICP-MS, TOC) voor het nauwkeurig valideren van de botanische kwaliteit, echtheid en zuiverheid.

Onderscheidingen van Nature's Answer

Door de beschikking van unieke productiemethoden, die Frank d’Amelio jarenlang heeft kunnen ontwikkelen vanwege zijn passie en doorzettingsvermogen, samen met de kennis, ervaring en productiefaciliteiten zijn alle belangrijke factoren aanwezig voor de ontwikkeling van unieke en zeer bijzondere gezondheidsproducten die de wilde natuur de wereld kan aanbieden. De erkenning van deze bijzondere producten van Nature’s Answer gaat niet ongemerkt voorbij. Vele malen zijn de producten van Nature’s Answer onderscheiden met verschillende prijzen in de gezondheidswereld, waaronder Nutritional Awards en Natural Beauty Awards.

Producten van Nature’s Answer

Een bijzonder bedrijf maakt bijzondere producten. Vanwege de innovatie, kwaliteit, potentie, zuiverheid en samenstellingen van de producten van Nature’s Answer liepen en lopen deze nog steeds decennia’s voor op vergelijkbare andere producten. 
Alleen al de afwezigheid van alcohol en (vooral synthetische) hulpstoffen in de producten van Nature’s Answer zorgt dat deze voorop lopen. Tegenwoordig bevatten nog steeds meer dan 99% van de supplementen hulpstoffen zoals magnesiumstearaat, dat zeer nadelig is voor het lichaam en de opname in het lichaam. 
In de producten van Nature’s Answer worden daarnaast ook geen vulstoffen, glansmiddelen, synthetische smaak- of kleurstoffen en synthetische conserveermiddelen gebruikt. De producten zijn GMO-free, niet op dieren getest, bijna allemaal glutenvrij en worden bijna allemaal geleverd in glas ipv plastic. 
Nature’s Answer heeft meer dan 600 producten in de VS. Nature’s Answer Nederland heeft daarvan 80 producten in het assortiment die we kunnen aanbieden in Nederland. 

De producten van Nature’s Answer danken de potentie en zuiverheid vooral vanwege de unieke productentechnieken. Deze productietechnieken worden alleen toegepast door Nature’s Answer. Lees meer over de productietechnieken Advanced Botanical Fingerprint Technology™ en het Bio-Chelation® Process. De oorsprong van de potentie en zuiverheid van de producten wordt dan duidelijk.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password