Verzendkosten Nature's Answer Nederland

De verzendkosten voor uw bestellingen bij Nature's Answer Nederland zijn afhankelijk van uw aankoopbedrag. 
De verzendkosten voor bestellingen vanaf € 60,- zijn voor Nederland, België en Duitsland GRATIS.

Landonder €23,95vanaf €23,95boven €60,-Levertijd
Nederland€6,95€3,95GRATIS1-2 dagen
België€6,95€3,95GRATIS1-3 dagen
Duitsland€6,95€3,95GRATIS2-3 dagen

Bezorging door DHL

Doordat onze website nog niet volledig af is en het logistiek nog niet allemaal uitgelijnd is, kan de bezorging 1 of 2 dagen langen op zich wachten. Wij verwachten in het nieuwe jaar dat u uit kan gaan van onderstaande bezorg informatie.

Bestellingen geplaatst op een werkdag voor 16:00 worden dezelfde dag behandeld en verzonden met DHL. Alle producten dienen wel op voorraad te zijn en de betaling via iDeal, BanContact of Sofort banking. Bestellingen die worden betaald via een overboeking, worden behandeld en verzonden indien het bedrag binnen is gekomen op de bankrekening. Dit kan een aantal werkdagen extra duren.

DHL zal uw bestelling de eerstvolgende werkdag of zaterdag aanbieden. Indien er niemand thuis zal uw pakketje bij de buren worden aangeboden. Als dat ook niet mogelijk is wordt uw pakketje daarna nog 3x aangeboden. Als u tijdens deze 4 pogingen niet thuis bent, wordt het pakketje retour gestuurd naar ons distributiecentrum. Nature's Answer zal de pakketten na 4 mislukte bezorgpogingen niet weer kosteloos laten verzenden door DHL.

Uw pakket wordt 4x aangeboden door DHL. Dit zijn de dagen voor de eerste bezorgpoging:

dag van bestellenbezorging
maandag voor 16:00dinsdag
dinsdag voor 16:00woensdag
woensdag voor 16:00donderdag
donderdag voor 16:00vrijdag
vrijdag voor 16:00zaterdag
zaterdagdinsdag
zondagdinsdag

Bekijk uw tracking gegevens voor bezorging van de 3 daarop volgende pogingen. Heeft u de tracking gegevens niet ontvangen, kunt altijd even mailen om deze alsnog te krijgen.

DHL bezorgt de meeste pakketten binnen 1 werkdag. Soms kan het voorkomen dat DHL uw pakketje niet binnen 1 werkdag kan bezorgen, vanwege de drukte of een zeldzame sorteerfout. Bekijk dan uw tracking gegevens. 

DHL bezorgt geen pakketten op zondag en feestdagen. Houd u er aub rekening mee dat rond de feestdagen de bezorgtijden langer zijn dan normaal.

Komt u er toch niet uit en laat de bezorging te lang op zich wachten, dan kunt u altijd even mailen. Wij zullen dan met DHL onderzoeken waar uw pakketje zich bevindt.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password